Change is a chance.

9altitudes is een Europese digitale transformatie speler met grote ambities. We zijn dan ook steeds op zoek naar sterke profielen om onze teams te vervoegen. 

Met enkele grote projecten in het vooruitzicht zijn we op zoek naar gedreven ERP, CRM, IOT, PLM en BI consultants

Tobroco Group

ICO Terminals

Lifting your business to new heights.

Wase Werkplaats

 

Het 9altitudes succesverhaal

Op 20 jaar tijd groeide moederbedrijf Ad Ultima Group uit tot een leider in de Belgische ERP-markt. De groeicijfers van 10% per jaar zorgden voor steeds groter wordende ambities en een steeds duidelijker wordende marktbenadering. Om onze klanten verder te helpen was ERP kennis alleen niet goed genoeg. 

Maakbedrijven kunnen enkel groeien door slim uitgedachte bedrijfsprocessen waarbij innovatie en een kortere time to market centraal staat. End-to-end oplossingen aanbieden is dan ook een kernbegrip geworden binnen de groep. 

Na België, Nederland en Frankrijk is het digitale transformatiebedrijf klaar om Europa te veroveren. In 2021 kondigden we dan ook meteen onze intrede in Denemarken en Slovenië aan terwijl België en Nederland versterkt werden met nieuwe bedrijven binnen de groep. 

Ad Ultima Group werd - samen met de andere satellietbedrijven - omgevormd tot 9altitudes met als slagzin: "Reach new heights". 

Of met andere woorden... The sky is the limit! 

Onze collega's zijn ondernemers. Ambitieuze consultants die de handen uit de mouwen steken. Ze bezitten waardevolle expertise en weten die ook toe te passen. Maar met expertise alleen komen we er niet. Dankzij de kunst van het luisteren en het delen van informatie maken we elke dag het verschil. Samen.

We geloven er niet in dat een klant beter wordt van een losstaand optimalisatietraject. Daarom kiezen we ervoor om projecten end-to-end aan te vliegen. Dat vergt een ruime kennis van een brede waaier aan technologische mogelijkheden, maar ook (en vooral) ervaring in de bedrijfsprocessen van onze klant en de daarbij horende uitdagingen. 

Enkel door bedrijfsprocessen los te zien van de technologie en de taal van de klant te spreken, kan er échte efficiëntie en tijdswinst geboekt worden. 

Bedrijfsprocessen > technologie

Vervoeg het 9altitudes team!

Onze klanten zijn toppers

W-pharma is marktleider en specialist in specifieke diensten voor de farma-industrie en ziekenhuizen.

Vandaag de dag biedt Tobroco een van de breedste portfolio's in de industrie van machines en aanbouwdelen.

ICO Terminals behandelt jaarlijks zo’n twee miljoen wagens in de havens van Antwerpen en Zeebrugge. 

Denemarken

Optimate

Slovenië

Innito

Laten we kennis maken!

Of je nu aan de start staat van jouw carrière of een ‘ancien’ bent in je vak, neem contact met ons op.

Stuur ons een berichtje

We nemen contact met je op

Een eerste match?
We plannen een date!

Contacteer ons